Phonak Hoor Protectie Plan

De solo-apparatuur verzekering

Uw solo-apparatuur is zowel klein als waardevol en worden altijd meegedragen. Het risico van beschadiging, verlies of diefstal is daarom groot. De solo-apparatuur verzekering is een uitstekende verzekering speciaal ontwikkeld voor uw solo-apparatuur in afstemming met de fabrikant Phonak.

Waarom verzekeren?

Het kan zijn dat u in het bezit bent van een inboedelverzekering waarop solo-apparatuur is gedekt. Het is echter verstandig de solo-apparatuur apart te verzekeren, omdat op een inboedelverzekering meestal alleen zaken in en rond uw huis zijn verzekerd. De verzekeraar vraagt in de meeste gevallen ook een hoge premie en speciale voorwaarden. Ook in geval van aanvullende dekkingen voor het buitenhuisrisico is er vaak sprake van beperkingen wat betreft maximum verzekerde bedragen en dekkingsgebied.

De solo-apparatuur verzekering is speciaal ontwikkeld voor het verzekeren van solo-apparatuur, ook buitenshuis en op reis in het buitenland door de wereldwijde dekking.

De voordelen van onze solo-apparatuur verzekering op een rij:
 

  • Zeer scherpe premie
  • Geen wachttijd bij schade*
  • Laag eigen risico
  • Primaire dekking i.p.v. secundaire dekking**
  • Geen afschrijving gedurende de looptijd van maximaal 5 jaar
  • Wereldwijde dekking.
  • Adequate en snelle schadebehandeling.
  • Uw nieuwe gehoorapparaten zijn direct verzekerd nadat u de premie heeft betaald.
  • Reparatie van de solo-apparatuur bij beschadiging of nieuwe solo-apparatuur bij onherstelbare schade, verlies of diefstal.

De combinatie van scherpe premie en laag eigen risico maakt deze solo-apparatuur tot één van de meest transparante en voordelige solo-apparatuur van Nederland.

* dus directe afhandeling van de claim
** de meeste verzekeraars hanteren een secundaire/subsidiaire dekking ook wel Non Contribution Clausule of Na-U-clausule genoemd. Met andere woorden, bij een eventuele schadeclaim dient u eerst eventueel andere verzekeraars of leverancier aansprakelijk te stellen en zal de hoortoestelverzekering niet uitkeren. Deze schadeafwikkeling gaat vaak weken/maanden duren en bent u dus al die tijd zonder vervangend hoortoestel. In onze ogen een zéér onwenselijke situatie want bij een gedekte schadeclaim hoort een snelle afwikkeling.

Verzekering aanvragen Informatie brochure

"Geen wachttijd bij schade"

Vraag brochure aan