Phonak Hoor Protectie Plan

Over Hoorprotectieplan.nl

Het Phonak Hoorprotectieplan (solo-apparatuurverzekering) is een onderdeel van het Hoor Protectie Plan (HPP), dat diverse gespecialiseerde producten en diensten aanbiedt om aan de behoeften van mensen met gehoorverlies te voldoen. Wij bieden u een uitgebreide dekking met de beste voorwaarden én een scherpe premie, die u overal en op elk moment zelf kunt afsluiten.

De noodzaak voor de oprichting van HPP kwam voort uit een duidelijk gebrek aan adequate verzekeringen voor gehoorapparaten. Bestaande oplossingen boden simpelweg niet wat nodig was: zorgverzekeringen vergoeden alleen aanschaf en inboedelverzekeringen geven onvoldoende dekking voor zulke waardevolle apparaten. En hoortoestelverzekeraars sturen klanten vaak eerst naar hun inboedelverzekering. Wanneer deze geen dekking biedt en u terugkeert voor een claim, wordt u geconfronteerd met onredelijk hoge afschrijvingen en een hoog eigen risico. Hierdoor verliest u niet alleen kostbare tijd maar bent u ook veel geld kwijt. Precies de problemen die u hoopte te vermijden door een verzekering af te sluiten.

Dit is geen verzonnen scenario; wij hebben dit zelf ervaren. Als doorgewinterde professionals in de verzekeringssector zagen we een dringende behoefte aan een eerlijke en goede oplossing. We waren vastbesloten om een verzekering in het leven te roepen die echt bescherming biedt, zonder de ergernis van kleine lettertjes en financiële lasten. Zo werd HPP geboren, bedacht om u snel en zo goed mogelijk te ondersteunen, zonder frustrerende omwegen.

Het verzekeringsproduct Hoortoestelverzekering Direct is ontwikkeld door HoorProtectiePlan B.V. in samenwerking met verzekeraar Great American International Insurance (EU) DAC. Zie ook: www.gaig.com.

 

Onze Merken

Onder HPP bieden wij diverse gespecialiseerde producten en diensten aan om aan de behoeften van mensen met gehoorverlies te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste merken en hun unieke voordelen:

  1. Hoortoestelverzekering Direct
    • Hoortoestelverzekering Direct biedt uitgebreide verzekeringsopties speciaal voor hoortoestellen. Wij zorgen ervoor dat uw waardevolle hoorapparatuur altijd beschermd is tegen verlies, diefstal en schade.
    • Voor meer informatie klik op onze website: Hoortoestelverzekering Direct
  2. Solo-apparatuur Phonak
    • Solo-apparatuur Phonak levert de meest uitgebreide verzekering voor uw solo-apparatuur die uw hoorervaring verbeteren. Vaak is uw solo-apparatuur namelijk niet verzekerd onder de 'gewone' hoortoestelverzekeringen. 
    • Voor meer informatie gaat u naar onze gespecialiseerde verzekering: Solo-apparatuur Phonak

Aan de hier vermelde informatie kunt u geen rechten ontlenen. De exacte dekking is afhankelijk van de voorwaarden van de specifieke polis. Great American International Insurance (EU) DAC is geautoriseerd door de Central Bank of Ireland. Geregistreerde onderneming: Station House, Dublin Road, Malahide, County Dublin, Ireland. Company number: 380145.